Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benvinguts a casa, 19è Cap de Setmana Ibèric

Enguany se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre i s’ha escollit la casa com tema protagonista de la festa

Etiquetes   turisme cultural, alcanar, gandesa, tivissa, vinebre, terra alta, ribera ebre, montsia, terres ebre

Publicat el24/9/2019

Benvinguts a casa, 19è Cap de Setmana Ibèric | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El 5 i 6 d'octubre se celebra arreu de Catalunya el 19è Cap de Setmana Ibèric. Cada any s'escull un tema que serà el protagonista de la festa. Enguany s'ha escollit la casa, per tant, 25 jaciments ibèrics de Catalunya us obriran les seves portes perquè hi pugueu participar en més de 100 activitats gratuïtes que podreu gaudir: visites guiades i teatralitzades, tallers d'experimentació, reconstruccions històriques, tasts de menjar...

Serà un cap de setmana on tothom, dels més grans als més menuts, podran viure la història d'una cultura de fa més de 2.000 anys!

L'organització del Cap de Setmana Ibèric és fruit de la col·laboració entre el Museu d'Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers.

A les Terres de l'Ebre els jaciments que participen del Cap de Setmana Ibèric són: Agrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià