Cruceros Costa de Azahar. Excursions a la costa de Peníscola, Illes Columbretes, Serra d´Irta i Parc Natural del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Benvinguts a Pagès a la Ribera d'Ebre

Tres propostes per conèixer durant aquest proper cap de setmana les 10 explotacions de la comarca que participen a Benvinguts a Pagès

Etiquetes   turisme, ribera ebre

Publicat el4/6/2018

Benvinguts a Pagès a la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Durant tot el cap de setmana del 9 i 10 de juny es podran visitar camps, ramats i conèixer ramaders i pagesos. Hi participen fins a 10 explotacions de la comarca riberenca que des de Turisme Ribera d'Ebre proposen conèixer a través de tres rutes.


PROPOSTA 1:

  • Visita a la Granja de Flix on es podrà veure diferents varietats de fruita i verdura ecològica i diversos animals. A la Cistella de l'Ebre es podrà descobrir el conreu de la fruita dolça, seca i les vinyes i al Celler Mas Manxol es podrà provar el vi i l'oli de les seves terres.

PROPOSTA 2:

  • Visita al Molí de Rué, elaboradors d'oli i vi. Viatge al passat visitant antics molins. A les Àrgoles es passejarà pels camps d'oliveres i en acabar, degustació dels productes i, als Bordissets de la Rafela, els visitants s'endisaran al món de la ramaderia bovina, veient molt de prop com pasturen els animals.

PROPOSTA 3:

  • Visitar Ecopagesos per conèixer els camps ecològics d'oliveres, ametllers i productes d'horta. A Cirera de Miravet, visitar una plantació de cireres i presseguers en el moment de la collita. A Biopaumerà explicaran el cultiu ecològic de la vinya i les oliveres, i a la Formatgeria Laura es podrà visitar una explotació ramadera que elabora formatges de cabra del seu propi ramat.


A més, a l'Hostal Gastronòmic La Creu es podrà degustar el menú Benvinguts a Pagès i hi haurà ofertes especials en allotjament a la Casa del Castell, l'Hostal Gastronòmic La Creu, l'Hostal 7 de Ribera i al Càmping i Alberg Tivissa. Tot plegat s podrà combinar amb la visita a la Festa de la Cirera i Fira dels Canterers de Miravet.


Veure mapa de localització de les explotacions i establiments de restauració i allotjament

Aquí us podeu descarregar el fulletó amb tota la informació


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu