Mas de la Cuixota. Activitats tradicionals al Delta de l´Ebre. Serveis turístics

CAT | ES

Benifallet tanca els actes del 50è aniversari de les Coves Meravelles

Una jornada sobre el patrimoni natural com a actiu turístic dona per tancats els actes de celebració dels 50 anys de la descoberta de les coves

Etiquetes   turisme, benifallet, baix ebre

Publicat el18/3/2019

Benifallet tanca els actes del 50è aniversari de les Coves Meravelles | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge d'una de les conferències. Foto: Aj. Benifallet


Benifallet va celebrar aquest passat dissabte una jornada sobre el patrimoni natural com actiu turístic, tancant així els actes de celebració dels 50 anys de la descoberta de les Coves Meravelles.

La jornada va incloure una conferència sobre geologia, que va anar a càrrec de l'enginyer geòleg Joaquim Roset i una altra sobre arqueologia, a càrrec del doctor en Prehistòria, Joaquim Molist. Les dos conferències es publicaran aviat al web de l'Ajuntament de Benifallet.

Després d'una visita a les coves, l'activitat va finalitzar amb una taula rodona sobre els 50 anys del descobriment de les Coves Meravelles i els actius turístics de Benifallet.

La jornada «Turisme i Patrimoni Natural. Les Coves», també va servir per treballar futurs acords de col.laboració amb l'Ajuntament d'Aracena (Huelva) i amb l'Asociación de Cuevas Turísticas de España (ACTE).

Des d'aquest passat dissabte i després d'uns mesos tancades per tasques de manteniment, les Coves Meravelles es poden visitar tots els cap de setmana. Amb motiu de la festivitat de Sant Josep, aquest dimarts 19 de març, també estaran obertes al públic.

Més informació i horaris en aquest enllaç.


Roquetes.  Muntanya, ciència i tradiciósuma’t al canal whatsapp d’EbreActiu