Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benifallet se suma a la celebració del Dia Mundial de les Coves i del Karst

El dissabte 5 de juny s’ha programat una conferència i el diumenge, tots els visitants de les Coves Meravelles rebran un obsequi

Etiquetes   turisme, coves meravelles, benifallet, baix ebre, terres ebre

Publicat el2/6/2021

Benifallet se suma a la celebració del Dia Mundial de les Coves i del Karst | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Les Coves Meravelles


El 6 de juny es reclama com la data internacional amb la que es vol celebrar el Dia Mundial de les Coves i del Món Subterrani, una iniciativa de les coves turístiques a nivell internacional que fomenta la divulgació d’aquests espais com a àrees de coneixement i investigació.

El sis de juny de 2021, la Asociación de Cuevas Turísticas Españolas, amb la col·laboració de la International Show Caves Association, repeteix la campanya del Dia Mundial de les Coves i del Món Subterrani.

A més, la Unió Internacional d’Espeleologia, amb el suport de la UNESCO, ha proclamat el 2021 com l'Any Internacional de les Coves i del Karst. Una proposta per impulsar el valor d’aquestes formacions i que, de promulgar el sis de juny com a Dia Mundial, acabaria de reconèixer el seu paper en la conservació natural de la planeta.

Les Coves Meravelles de Benifallet se suma a la celebració del Dia Mundial de les Coves amb dos propostes. La primera és una conferència el dissabte 5 de juny a les 7 de la tarda al Casal Municipal. Amb el títol La geologia de Benifallet i les Coves Meravelles, estarà impartida per Joaquim Roset, enginyer i màster en Ciència, Tecnologia i Gestió de l'Aigua per la Universitat de Salamanca.

I el diumenge 6 de juny, tots els visitants de les Coves Meravelles rebran un obsequi. El primer torn de visites matinals serà a les 10.15 i es repetiran cada hora fins a les 13.15 h que serà l'última abans del descans de migdia. A la tarda, començaran a les 16.15 h, es repetiran cada hora i l'última serà a les 19.15 h.

Més informació i reserves a covesmeravelles@gmail.com. I de dilluns a diumenge també trucant a les mateixes Coves al telèfon 977267800.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu