Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/9/2021#) AND (caducitat>=#12/9/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benifallet reobre les coves Meravelles i les sortides amb el llagut

El passat 15 d’agost, l’Ajuntament va suspendre per precaució les visites a les coves i les sortides amb el llagut davant l’increment de casos positius de Covid a la població

Etiquetes   turisme, coves meravelles, riu ebre, benifallet, baix ebre, terres ebre

Publicat el25/8/2020

Benifallet reobre les coves Meravelles i les sortides amb el llagut | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Benifallet ha tornat a reobrir al públic els seus dos principals actius turístics del municipi: les visites a les Coves Meravelles i les sortides amb el llagut Benifallet. El cribatge massiu als veïns i veïnes per detectar possibles contagis per Covid-19 només ha donat 2 positius. Tant les visites a les coves com les sortides amb el llagut s'han de fer amb reserva prèvia i es recomana el pagament amb targeta.

L'Ajuntament recorda a la població que s'han de continuar mantenint les mesures de seguretat: mascareta, rentat de mans i distància de seguretat.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu