Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benicarló consciencia els més menuts sobre la conservació dels oceans

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat tallers a la platja per a aquest diumenge amb motiu del Dia Mundial de l’Oceà

Etiquetes   entorn, medi ambient, benicarlo, platges, baix maestrat

Publicat el9/6/2021

Benicarló consciencia els més menuts sobre la conservació dels oceans | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un dia a la platja' és el títol de la nova iniciativa que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Benicarló per a conscienciar menuts i grans sobre la realització de bones pràctiques ambientals relacionades amb la conservació dels mars i oceans.

L'activitat, que forma part del nou projecte educatiu i ambiental del consistori «Benicarló pel clima», tindrà lloc aquest diumenge 13 de juny a la platja del Morrongo en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Oceà i consistirà en un conjunt de tallers que tindran la platja com a nexe comú i amb els quals tots els participants podran gaudir d'un dia en contacte amb el mar mentre aprenen a cuidar d'ell i contribuir a la seua conservació.

Es realitzaran jocs de recollida de puntes de cigarret, pesca per a netejar els oceans o manualitats sobre els animals marins.

Les activitats es dividiran en dos grups de 20 participants: d'11.00 h a 12.00 h i de 12.00 h a 13.00 h. Per a participar, serà necessari ser major de 6 anys i apuntar-se fins a tres dies abans de l'activitat enviant un correu especificant a quina activitat es vol apuntar: correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al 964 82 52 15.

El projecte «Benicarló pel clima» busca donar a conéixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la realització durant tot l'any d'activitats que tenen com a protagonista el medi ambient. En aquest sentit, els tallers que es realitzaran en ‘Un dia a la platja' giraran al voltant de l'objectiu 14: conservar i utilitzar sosteniblement els oceans, els mars i els recursos marins.


Per: Redacció