DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Baix Ebre promourà la participació de petits productors i empresaris en fires agroalimentàries o turístiques

La primera fira que ha previst assistir el Consell Comarcal és Alimentària, que tindrà lloc del 20 al 23 d’abril a Barcelona

Etiquetes   productes km0, turisme, baix ebre, terres ebre

Publicat el28/2/2020

El Baix Ebre promourà la participació de petits productors i empresaris en fires agroalimentàries o turístiques | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'objectiu és que els petits productors agroalimentaris i les empreses turístiques promocionen els seus productes en un espai conjunt


El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat empresarial Baix Ebre Innova, promourà la participació de petits productors i empresaris de la comarca en fires agroalimentàries o turístiques amb l'objectiu de fomentar la internacionalització dels productors del Baix Ebre, millorar la seua competitivitat i afavorir la creació d'ocupació. En aquest sentit, el ple del Consell Comarcal ha aprovat avui el document regulador i l'ordenança fiscal per l'activitat d'acompanyament i assistència a les principals fires de producte agroalimentari i/o turístic. “Des del Consell oferirem un espai comú als petits empresaris del Baix Ebre perquè puguen participar de manera conjunta i coordinada en fires especialitzades”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els petits productors agroalimentaris i les empreses turístiques promocionen els seus productes en un espai conjunt. Així, la primera fira que ha previst assistir el Consell Comarcal és Alimentària, que tindrà lloc del 20 al 23 d'abril a Barcelona.

Pel que fa als requisits que es reclamarà a les empreses participants són tenir el centre de producció o cultiu en algun municipi del Baix Ebre, estar adherit a la marca Reserva de la Biosfera o haver-ne realitzat la sol·licitud abans de la convocatòria. “Volem ajudar els petits productors de quilòmetre zero, que tenen una producció excel·lent, a donar-la a conèixer arreu del país”, ha assenyalat Faura.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu