Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre

160 corredors i corredores van participar a les modalitats de 5K i 10K de la 6a Cursa del Pont de Deltebre, dins del Running Series Terres de l’Ebre. La cursa de 10 Km la van guanyar Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa.

Etiquetes   running, deltebre, baix ebre, running series

Publicat el14/3/2017

Deltebre va acollir la segona prova del circuit Running Series Terres de l'Ebre, amb la sisena edició de la Cursa del Pont en la que van participar 160 corredors i corredores, entre les dues distàncies, en un matí molt assolellat però amb una mica de vent que va ajudar a baixar la sensació de calor.

A les 11 del matí del diumenge 12 de març, amb un ambient primaveral, tot i estar al final d'hivern, es donava la sortida als dos recorreguts puntuables per al Running Series, de 5 Km i 10 Km. Els runners van sortir des de la plaça 20 de Maig, al davant de l'Ajuntament, passant per l'avinguda Generalitat fins arribar al passeig Reinosa a la vora del riu Ebre; des d'aquí els recorreguts continuaven pel passeig a la vora del riu. Els corredors continuaven per la vora del riu, fent més o menys distància segons la modalitat. Així els dels 5 Km en arribar al pont Lo Passador donaven la volta mentre que els dels 10 Km seguien riu amunt fins a l'alçada de l'illa de Gràcia.

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Participants de la Cursa del Pont pel passeig del Riu de Deltebre


Els 10 Km, que va comptar amb 108 corredors i 23 corredores, el va guanyar en categoria absoluta masculina el guanyador va ser Azziz El Jihaoui amb un temps de 0:33:00, seguit per Ricardo Durá (C.A. Castalla) amb 0:34:54 i per Xavi Queral (Fondistes Amposta) amb un temps de 0:35:19. En dones la guanyadora va ser Cèlia Callarisa (CEU Sud Actiu) amb un crono de 0:43:50, acompanyada al podi per Carlota Romeu (Unió Runners Santa Bàrbara) amb 0:45:42 i Geni Batiste (AE Alcanar) amb un temps de 0:45:50.

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut masculí de la 6a Cursa del Pont de Deltebre


Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Podi absolut femení de la 6a Cursa del Pont de Deltebre


La cursa de 5 Km, que va tenir 17 corredors i 12 dones i la van guanyar Iñigo Santillana (Atletisme Terres de l'Ebre) amb 0:18:16 i Luci Galve (TR Cabra Feixet) amb un temps de 0:25:28.

La propera cursa del circuit Running Series Terres de l'Ebre serà els «10.000 de l'Ampolla» que es disputarà el 26 de març.


Fotos de Sergi Castells

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/27/2020#) AND (caducitat>=#11/27/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())