TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Aquest cap de setmana arriben amb novetats les Festes de l'Arròs de Deltebre

Una trobada d’instagramers i un concert de el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries són algunes de les novetats d’aquest esdeveniment que novament tindrà lloc a la Finca de Bombita

Etiquetes   turisme, gastronomia kmo, deltebre, baix ebre, festes arros

Publicat el12/6/2018

Aquest cap de setmana arriben amb novetats les Festes de l’Arròs de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Les Festes de l'Arròs tornen al municipi de Deltebre i la Finca de Bombita, de domini públic, serà novament la ubicació escollida per a la seva celebració. Unes festes que mantenen la seva essència però que enguany presenten novetats com, per exemple, el concert que Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries realitzaran dissabte a la nit i una trobada d'instagramers.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va explicar ahir durant la presentació que “les Festes de l'Arròs ens permeten mostrar l'essència del nostre municipi en el marc d'un entorn natural incomparable”. De fet, Soler va afegir que “la reformulació de les festes de l'arròs que vam realitzar des de l'actual govern municipal ens ha permès convertir aquesta festa en un esdeveniment de referència que ens ajuda a projectar la nostra marca turística i donar a conèixer el bo i millor del territori”.

A banda de cultura i tradició, les Festes de l'Arròs també són una oportunitat per a degustar els productes típics del Delta de l'Ebre, ja sigui amb el menú de tapes elaborades que es realitzarà el dissabte a la nit abans del concert, o bé el diumenge amb el dinar o el servei de menjar que estarà habilitat des de primera hora del matí.


Cap de setmana dedicat als Instagramers

Com ja va sent habitual, durant els dos dies es realitzaran activitats com ara xerrades, presentacions de llibres, tertúlies, visites a la finca, tallers, etc. Enguany, però, com a novetat s'ha realitzat un programa d'activitats dirigides als seguidors d'Instagram que finalitzarà en un concurs d'imatges de les Festes de l'Arròs. Tanmateix, també hi ha programades sortides a primera hora del matí al Goleró i a l'Illa de Mar, per fotografiar l'albada, i un curs de Lightroom, un programa d'edició de fotos.


Aquest cap de setmana arriben amb novetats les Festes de l’Arròs de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Roquetes. Muntanya, ciència i tradició

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/29/2020#) AND (caducitat>=#11/29/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())