Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Antonio Miguel Parra, del C.C. Palafrugell, s'emporta el Trofeu Ciutat d'Amposta de Ciclisme

La capital del Montsià va celebrar ahir divendres la 8a edició Trofeu de Ciclisme Ciutat d’Amposta, prova puntuable per a la Copa Catalana Màster 30.

Publicat el26/3/2016

La capital del Montsià va celebrar ahir divendres la 8a edició Trofeu de Ciclisme Ciutat d'Amposta, prova puntuable per a la Copa Catalana Màster 30.

El Club Joves Ciclistes d'Amposta, organitzadors de la cursa, tenen marcat al calendari l'últim cap de setmana de març per a la celebració de la competició. Enguany coincidia en plena Pasqua, però el Club va decidir mantenir la data, fet que va provocar que el nombre de corredors locals fos menor al d'edicions anteriors, però en canvi, va propiciar que hi participessin corredors vinguts de La Rioja, Navarra, Euskadi, … que van aprofitar la competició per allargar la seva estança i visitar les Terres de l'Ebre, molts acompanyats de les seves famílies.

Finalment van ser 126 els participants a la cursa que va transcórrer en circuit urbà de 2'4 km i un total de 72 km de recorregut.

La victòria a l'esprint se la va emportar Antonio Miguel Parra, del Club Ciclista Palafrugell (1h 34m 16s), per davant de Joan Font, del Cycling Centelles (1h 34m 16s) i de José Guillén, del Guimón Cycling (1h 34m 16s).

Antonio Miguel Parra, del C.C. Palafrugell, s’emporta el Trofeu Ciutat d’Amposta de Ciclisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Antonio Miguel Parra entrant a meta


En la categoria Màster 40 la victòria va ser per a Félix Luengo, del Team Manrubia, que també es va imposar en les metes volants amb 3 punts. L'esprint especial se'l va endur Luis Vicente Aparicio, de la Peña Ciclista Paloma de Fuenlabrada, amb 5 punts.

En fèmines va guanyar Beatriu Gómez, del Frigoríficos Costa Brava-Naturalium, amb un temps d' 1h 37m 26s, seguida de Cristina Bru, del BZK Emakumeen Bira, amb un temps d'1h 56m 55s. 
En equips es va imposar el Team Manrubia, de la Vall d'Uixó.

Antonio Miguel Parra, del C.C. Palafrugell, s’emporta el Trofeu Ciutat d’Amposta de Ciclisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Beatriu Gómez (dreta de la foto) i Cristina Bru (esquerra de la foto).


Comentaris