Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Andreu Simón i Sheila Avilés guanyen la 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet

Els esportistes, a més de guanyar la prova de Miravet, es van emportar el títol de campions de Catalunya de Curses de Muntanya Individual de la FEEC

Etiquetes   activitats outdoor, ribera ebre, miravet, curses muntanya, terres ebre, circuitebre

Publicat el12/3/2018

Andreu Simón i Sheila Avilés guanyen la 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Andreu Simón i Sheila Avilés guanyen la 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet


Miravet va viure ahir diumenge una jornada esportiva i festiva amb la celebració de la 10a edició de la cursa La Cameta Coixa, la tercera provar el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre i Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Individual de la FEEC.

Amb un total de 414 participants, preparats per completar un recorregut de 21 km i 1300 metres de desnivell positiu acumulat, com ja va sent habitual en els últims anys, el tret de sortida es va donar amb un un canó des de dins el pati d'armes del castell templer de Miravet.

Un dels trets a destacar de la cusa és l'elevada participació femenina, amb un total de 71 corredores.

El podi absolut en la categoria masculinia el va encapçalar Andreu Simon, de l'AE Intempèrie, amb un temps de 1:52:07 h, seguit de Mario Olmedo, del Prozis Xtrail Team, amb 1:52:12 h i Diego Cardozo de l'A.E. Matxacuca, amb 1:53:05 h.

El podi femení va estar dominar per Sheila Avilés Castaño del Matxacuca, amb un temps de 2:10:43h, per davant de Eli Gordón, de l'equip AE Lleure Montornès (2:13:46h) i Ragna Debats del CEM La Cameta Coixa (2:20:03h).

La carrera júnior, amb un recorregut de 19,5 km i un desnivell de 1050 metres, la va guanyar Wifred Lladó (1:51:31h) del Centre Excta. Súria, en la categoria masculina i Maria Beringues Brunet (2:28:25h) de l'Associació Esportiva Mountain Runners Berguedà, en la femenina.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Individual de Curses per Muntanya de la FEEC, Andreu Simón i Sheila Avilés es van proclamar guanyadors.

La jornada també va acollir una marxa, de caràcter no competitiu, amb 236 participants.

Com a fi de festa i amb motiu de la celebració del desè aniversari de la Cursa La Cameta Coixa, va haver pastís per a tots els participants.


Andreu Simón i Sheila Avilés guanyen la 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Andreu Simón Campió de Catalunya de Curses per Muntanya Individual 2018 de la FEEC


Andreu Simón i Sheila Avilés guanyen la 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sheila Avilés Campiona de Catalunya de Curses per Muntanya Individual 2018 de la FEEC
Més fotos a:

Galeria de fotos a Facebook 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet (1/2

Galeria de fotos a Facebook 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet (2/2

Galeria de fotos a Google Photos 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet (1/2

Galeria de fotos a Google Photos 10a Cursa La Cameta Coixa de Miravet (2/2