XXII Festa de l´Oli de la Fatarella. Del 4 al 5 de desembre 2021

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2021#) AND (caducitat>=#12/2/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta habilitarà 8.000 m2 per a l'estacionament d'autocaravanes per als mesos de l'estiu

Estarà darrera de l’auditori municipal i comptarà amb servei d’aigua i dipòsit d’aigües brutes

Etiquetes   turisme, autocaravanes, amposta, delta ebre, montsia, terres ebre

Publicat el26/6/2020

Amposta habilitarà 8.000 m2 per a l’estacionament d’autocaravanes per als mesos de l’estiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La zona per a l'estacionament d'autocaravanes estarà habilitada del 3 de juliol al 31 d’agost


Atraure un turisme de proximitat i amb un poder adquisitiu elevat en una temporada en què es preveu que el turisme d'autocaravanes serà important. Aquesta és la voluntat de l'Ajuntament d'Amposta, que a través de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior, aquest estiu habilitarà un espai d'autocaravanes de 8.000 metres quadrats, amb servei d'aigua i dipòsit d'aigües brutes, a la pastilla ubicada darrera de l'auditori municipal i a la vora del Canal Marítim. “Ja hem viscut experiències prèvies amb caravanistes, a la Festa de la Carxofa o a la Festa del Mercat a la Plaça, i han estat satisfactòries, tant per als i les turistes que ens han visitat com per als negocis de la ciutat”, assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, “i mentre busquem el millor emplaçament per a fer un espai d'autocaravanes definitiu, aquest estiu hem decidit habilitar aquesta zona”. “L'estiu post-covid serà un estiu de turisme de proximitat; les autocaravanes s'estan plantejant com una bona alternativa per a viatjar, i volem situar-nos en aquest mercat”, afegeix l'alcalde.

Així, entre el 3 de juliol i el 31 d'agost, a la zona darrera de l'auditori municipal, l'Ajuntament hi instal·larà servei d'aigua i dipòsit d'aigües brutes, les demandes dels autocaravanistes per tal de poder fer nit. També es realitzaran diferents accions de promoció de la zona, a través d'associacions d'autocaravanistes, per donar-los a conèixer aquesta oferta, així com també les opcions turístiques que poden gaudir a la zona.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu