Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Amposta celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb un ampli ventall d'activitats

Una jornada sobre experiències de turisme cultural i activitats durant tot el cap de setmana, proposta per commemorar el Dia Mundial del Turisme

Etiquetes   turisme, amposta, montsia

Publicat el26/9/2018

Amposta celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb un ampli ventall d’activitats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Temps de Terra ha organitzat dos activitats per al cap de setmana


Un any més, l'Ajuntament d'Amposta, a través de la regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior, ha programat diferents activitats per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, el proper 27 de setembre. En concret, i coincidint que enguany a Catalunya és l'Any del Turisme Cultural, el mateix dijous 27 tindrà lloc, a l'auditori municipal, tindrà lloc la jornada on entitats i empreses públiques i privades explicaran la seva experiència i gestió de les activitats i equipaments turístics culturals de les Terres de l'Ebre.

La jornada, on s'han inscrit més d'una vuitantena de persones, està estructurada en quatre blocs dedicats a diferents temàtiques. Es parlarà de festes de recreació històrica, on intervindran festa Medieval de Montblanc, la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, la Festa del Renaixement de Tortosa, Els Orígens de la Ràpita, la Mora Morisca de Mòra d'Ebre, el Festival Tyrika d'Alcanar l'Associació lo Riu Miravet.

El segon bloc serà el d'artesania, amb la participació de la Fira de la Terrissa de la Galera, les catifes de flors de l'Ametlla de Mar i Freginarts dels Freginars.

Al bloc d'Empreses especialitzades en turisme cultural intervindran Terrà Enlla, La Jueva, Conficon Turisme Tradicions i el Celler Modernista de Gandesa.

Finalment, hi haurà espai per als centres d'interpretació i Museus amb la participació del Centre de Desenvolupament Rural - Museu de la Pauma, el Museu de les Terres de l'Ebre, el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre Abrics de l'Ermita, d'Ulldecona, i el Centre d'Interpretació de la Batalla de l'Ebre.


Cap de Setmana del Turisme a Amposta

També per celebrar el Dia del Turisme, s'han programat, juntament amb les empreses turístiques d'Amposta, un programa d'activitats gratuïtes o a preus reduïts per promocionar aquests actius, donar-los a conèixer entre la ciutadania local i a la vegada exercir com un atractiu per a visitants de fora del territori.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)