Venda online productes de la Terra

CAT | ES

L'Ampolla, seleccionada com un dels pobles més bonics de la costa mediterrània

La pàgina web de turisme 101 lugares increíbles ha seleccionat 30 municipis de la costa del Mediterrani

Etiquetes   turisme, l’ampolla, delta ebre, terres ebre

Publicat el12/7/2019

L’Ampolla, seleccionada com un dels pobles més bonics de la costa mediterrània | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Ampolla ha estat seleccionada recentment per la pàgina web de turisme 101 lugares increíbles com un dels 30 pobles més bonics que hi ha al llarg de la costa Mediterrània.

A l'hora d'escollir les poblacions, la publicació ha tingut en compte criteris com si el municipi està molt connectat amb la mar, si són pobles poc massificats, el grau de conservació de les seves platges i cales, i el patrimoni cultural i natural.

Al llarg de la selecció, s'hi poden trobar indrets com Cadaqués (Alt Empordà), Tossa de Mar (La Selva), Las Negras (Almeria), Mojácar (Almeria), Cabo de Palos (Múrcia), Villajoyosa (Alacant), Peníscola (Castelló), Tamarit (Tarragona), Sitges (Barcelona) i Cadaqués (Girona), entre d'altres.Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l’Ebreprofisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)