TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

L'Ampolla estrena dos itineraris saludables que recorren part de la seva costa

S’han instal·lat cartelleres al costat de cada una de les màquines del parc de salut de l’Arenal per explicar com utilitzar-les i quins exercicis es poden fer

Etiquetes   esports outdoor, ampolla, baix ebre

Publicat el22/1/2019

L’Ampolla estrena dos itineraris saludables que recorren part de la seva costa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La ruta verda té una distància de 2,8 km entre l'anada i la tornada i va fins al Goleró. Foto: cedida


L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa dos itineraris saludables que recorren part de la seva costa, ambdós s'inicien i finalitzen al parc de salut de l'Arenal. La ruta groga, que té una distància de 2,4 km entre l'anada i la tornada, va fins a l'Oficina de Turisme de l'Ampolla; mentre que la verda, que té una distància de 2,8 km entre l'anada i la tornada, va fins al Goleró.

Els dos itineraris estan senyalitzats durant tot el trajecte amb el color respectiu per indicar quin camí s'ha de seguir, i durant la ruta també s'han insta··lat cartelleres amb el mapa de la costa de l'Ampolla on hi ha els dos itineraris marcats, informació sobre aquests, consells per a una pràctica adequada de l'exercici, entre altres dades d'interès per als usuaris.

A més a més, també s'han posat cartelleres al costat de cada una de les màquines que hi ha al parc de salut de l'Arenal on es descriu l'aparell, s'explica com utilitzar-lo, quins exercicis es poden fer i es detallen els criteris de seguretat.

Hem observat que els cursos que organitzem al parc de salut destiats a la gent gran estan tenint molt d'èxit de participació. A més, aquest espai també l'utilitzen molt freqüentment usuaris d'altres edats. Per això, des de l'Ajuntament hem cregut oportú ampliar l'oferta per practicar esport a l'aire lliure a través d'aquests itineraris saludables”, ha explicat Francesc Arasa, alcalde de l'Ampolla.

La informació de totes les cartelleres està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès).Fàbregues bicicletes. Punt de venda, reparació i distribució de les marques líders de el sector de l’ciclisme i motociclisme

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/24/2020#) AND (caducitat>=#9/24/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())