Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla es promociona del 18 al 20 d'octubre al Gastronomic Forum Barcelona com a espai gastronòmic del Delta

Els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia representen l’oferta gastronòmica del municipi a l’estand presencial que té el Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, l’ampolla, delta ebre, terres ebre

Publicat el19/10/2021

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona com a espai gastronòmic del Delta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L’estand de l’Ampolla al Gastronòmic Fòrum Barcelona


L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des d'ahir dilluns, 18 d'octubre, i fins al dimecres 20 d'octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments gastronòmics de referència del territori català.

El Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla està present durant aquests tres dies amb un estand presencial, que està situat al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els productors locals que representen l'oferta gastronòmica del municipi són Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia.

Aquest fòrum dona a conèixer les últimes tendències del sector amb la presència de cuiners prestigiosos, sommeliers i professionals de la gastronomia, a través dels quals es conforma un programa d'activitats amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos. A més a més, en aquesta edició s'ha potenciat la presència d'empreses i visitants de tot l'Estat espanyol, així com la participació dels mercats internacionals més propers.

Que l'Ampolla sigui present en el Gastronomic Forum Barcelona és una molt bona oportunitat perquè guanyem visibilitat al sector foodservice i al de la restauració”, explica Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l’Ampolla.

Per la seva part, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, valora la presència del municipi com “una ocasió perfecta per donar a conèixer la marca L'Ampolla, espai gastronòmic del Delta i seguir potenciant des del Patronat Municipal de Turisme la nostra oferta gastronòmica tant al territori català com a l'exterior”.


Per: Redacció

Foto: Cedida