Línia d´ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus

CAT | ES

L'Ametlla de Mar neteja les platges més cèntriques després de la tempesta Glòria

És la primera acció, organitzada per l’Ajuntament calero, per retornar les platges a la seva normalitat i recuperar la imatge habitual de la costa

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, llevantada, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el28/1/2020

L’Ametlla de Mar neteja les platges més cèntriques després de la tempesta Glòria | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La de l'Alguer és una de les platges més malmeses


Prop d'un centenar de persones han participat, aquest passat dilluns, en la neteja de residus que el temporal Glòria ha portat a les platges de l'Ametlla de Mar. És la primera acció, organitzada per l'Ajuntament calero, per retornar les platges a la seva normalitat i recuperar la imatge habitual de la costa.

Els voluntaris s'han distribuït per diferents platges per recollir plàstics, fustes i altres deixalles. El punt de reunió ha estat la platja de l'Alguer, una de les més malmeses, on aquest matí les màquines han començat a reconstruir la rampa d'accés. La reparació de tots els danys s'elevarà a més d'un milió d'euros, tal com ha avançat l'alcalde Jordi Gaseni, qui ha agraït la participació ciutadana.

L'alcalde i regidors de l'equip de govern han participat de la recollida, que ha netejat les cèntriques platges de l'Alguer i Pixavaques, i també les de Bon Capó i l'Estany. Gaseni també ha avançat que el ple de l'Ametlla de Mar demanarà la declaració de zona catastròfica.


Per: La Cala RTV

Fotos: La Cala RTV


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)