Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ametlla de Mar instal·la panells informatius a les platges sobre les mesures per prevenir el coronavirus

El cartell inclou un QR on s’amplia la informació i s’ofereix en diferents idiomes

Etiquetes   turisme, platges, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el5/6/2020

L’Ametlla de Mar instal·la panells informatius a les platges sobre les mesures per prevenir el coronavirus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'un dels panells informatius instal·lats a les platges de l'Ametlla de Mar


Uns nous cartells informaran als banyistes sobre les mesures a seguir aquest estiu a les platges caleres. L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha instal·lat una vintena de panells a les cales del municipi que tenen una major afluència d'usuaris. El cartell inclou un QR on s'amplia la informació i s'ofereix en diferents idiomes.

D'aquesta manera, tots els usuaris podran conèixer les mesures de prevenció i seguretat que han de seguir, així com quin és l'aforament de la platja on es trobin. En el cas que estigui plena i amb l'accés tancat, el panell també explica quines són les cales més properes.

Mentre els primers banyistes ja gaudeixen de nedar i prendre el sol a les platges del municipi, l'Ajuntament continua treballant per posar-les a punt, després dels danys causats pel Glòria. Unes obres assumides pel consistori a causa dels retards de Costes de l'Estat, que només ha actuat a la platja de l'Àlia.


Per: La Cala RTV

Fotos: Cedida