Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/17/2021#) AND (caducitat>=#10/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Alliberar el medi natural dels nostres residus

Una actuació organitzada per Amics d’Art Bike i Sergi Mariano Assessors de la Ràpita i amb la col·laboració de Catalunya Clean Up Challenge i l’Ajuntament d’Alcanar, permetrà netejar l’espai del camí de Codonyol

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, alcanar, serra montsia, montsia

Publicat el4/12/2020

Alliberar el medi natural dels nostres residus | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Netejar un espai al camí de Codonyol, a la Serra del Montsià, és la nova iniciativa que s'ha posat en marxa a Alcanar per alliberar el medi natural dels nostres residus. La recollida de brossa es podrà fer des del divendres 4 al dimecres 9 de desembre.

Es tracta d'una actuació organitzada per Amics d'Art Bike i Sergi Mariano Assessors de la Ràpita que compta amb la col·laboració de Catalunya Clean Up Challenge i l'Ajuntament d'Alcanar.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Bort, ha indicat que durant els dies que es faça la recollida "s'instal·laran uns contenidors industrials per facilitar la recollida de la brossa." Així mateix, Bort ha explicat que "les despeses del trasllat i retirada dels contenidors aniran a càrrec del consistori, ja que és molt important participar en aquestes iniciatives que permeten treure deixalles del medi ambient i sensibilitzar la ciutadania".

Aquesta actuació està oberta a totes les persones que vulguen col·laborar i es realitzarà seguint les mesures de protecció i prevenció davant la pandèmia de covid-19. L’Ajuntament demana la col·laboració a tothom per tal que se seguisquen tots els protocols anti-covid.

Per a més informació i inscripcions la ciutadania pot contactar amb Sergi Mariano al 659226062.


Per: Redacció

Foto: Google Maps