Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

Alcanar viatja als orígens de la seua història a través del Festival Iber Tyrika

Serà a partir de demà divendres 13 d´octubre i fins el diumenge. El festival es desenvoluparà en dos ambients: el nucli antic d´Alcanar i a la Moleta del Remei

Etiquetes   Turisme, Alcanar, Montsià

Publicat el12/10/2017

Alcanar viatja als orígens de la seua història a través del Festival Iber Tyrika | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...A partir de demà divendres i fins el diumenge, Alcanar viatjarà als orígens de la seua història. El tradicional Mercat Iber ha evolucionat per a convertir-se en Tyrika, el Festival Iber d’Alcanar, que es desenvoluparà en dos ambients ben diferenciats: al nucli antic d’Alcanar i a la Moleta del Remei.

El vessant més divulgatiu de Tyrika girarà al voltant de l’exposició La taula dels ibers, exposada a la Casa O’Connor- Centre d’Interpretació dels Ibers. Al llarg del cap de setmana també se celebraran les jornades de portes obertes al poblat de la Moleta, la conferència "20 anys recuperant la història enterrada d’Alcanar", a càrrec del professor David Garcia, i els diversos tallers, recreacions i escenificacions de la vida dels ibers.

En el Festival tampoc no hi faltaran actuacions i espectacles de carrer ni les passejades amb poni i carro. A més, enguany, s’habilitarà una zona de tavernes, on es podrà beure i tastar el menjar iber. També es podrà gaudir del treball dels artesans de la terrissa, la pauma, el teler o el tint, entre d’altres, i de la resta de parades que tradicionalment ha acollit el mercat.

Consulteu la programació de TYRIKA, el Festival Iber d’Alcanar en aquest enllaç.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)