Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2021#) AND (caducitat>=#12/2/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Alcanar presenta el programa de les Quinquennals 2019

Vint-i-quatre quilòmetres de carrers amb ornaments artesanals de flors, altars monumentals i catifes bellíssimes, prodigi d’imaginació i del treball popular en equip

Etiquetes   turisme, alcanar, montsia, terres ebre, festa tradicional

Publicat el16/9/2019

Alcanar presenta el programa de les Quinquennals 2019 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A les Quinquennals d’Alcanar modernitat i tradició conviuen en un mateix espai temporal i per aquest motiu l'organització ha preparat un programa el més divers i ampli possible: inclou actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.

Com a novetat, enguany s’instal·larà una carpa que, juntament amb el Centre Cívic, permetran ampliar el nombre de propostes musicals. En l’àmbit familiar destaca l’obra de teatre "La princesa en Texans" que tindrà lloc el diumenge, 6 d’octubre, a les 11.30 h, a les Cases i el concert de Reggae per xics amb el grup The Penguins que se celebrarà a Alcanar el dissabte, 12 d’octubre, a les 11.30 h.

Els plats forts d’aquesta programació són l’espectacle de la Lloll Beltran "El secret de la Lloll", que tindrà lloc del dijous, 10 d’octubre, el concert d’Alfred García per al públic més jove, el 5 d’octubre, i també el d’Els Pets, el 12 d’octubre.

Consulta tot el programa de les Quinquennals d'Alcanar 2019.Tivissa, muntanyes d’història


Foto: Ajuntament d'Alcanar