iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2021#) AND (caducitat>=#12/2/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Alcanar es promociona com a destí familiar i de platja a Navarra

El municipi canareu és present a Navartur des de la primera edició de la fira, ara fa quinze anys, per a promocionar el municipi al mercat emissor de Navarra

Etiquetes   turisme, alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el26/2/2020

Alcanar es promociona com a destí familiar i de platja a Navarra | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El festival iber Tyrika, un dels actius turístics d'Alcanar


Alcanar intensifica la seua presència com a destinació turística al nord de l'Estat espanyol. Del 21 al 23 de febrer, de la mà de representants de l'Oficina Municipal de Turisme, el municipi canareu ha participat en la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur que enguany tenia com a lema "Fem realitat els teus somnis".

Alcanar s'ha promocionat com a destinació turística en el marc de l'estand del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i mitjançant el Conveni Córner, el qual permet a municipis de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre posicionar-se com a destins de vacances a fires turístiques destacades de l'Estat espanyol i d'Europa.

A més, en aquestes fires i gràcies a un estand elaborat amb cartó reciclat, es presenta una imatge més innovadora i sostenible de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

Alcanar és present a Navartur des de la primera edició de la fira, ara fa quinze anys, per a promocionar el municipi al mercat emissor de Navarra. “Aquest mercat nacional d’interior busca destins familiars amb platja i bon temps i Alcanar s’ajusta molt a les seues necessitats”, explica Jordi Monfort, regidor de l'àrea.

Durant tot el cap de setmana hi ha hagut un degoteig constant a l’estand de Terres de l’Ebre de gent interessada a passar les seues vacances a la nostra costa. Tot plegat va permetre tancar aquesta edició de la mostra superant els 41.000 visitants.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu