Sant Jaume d┤Enveja, harmonia natural

CAT | ES

Alcanar celebrarÓ el Cap de Setmana del Turisme

SerÓ el 4 i 5 dĺagost i entre les moltes activitats hi haurÓ esport nÓutic, recreacions hist˛riques, m˙sica i activitats per als mÚs petits

Etiquetes   turisme, alcanar, montsia

Publicat el26/7/2018

Alcanar celebrarÓ el Cap de Setmana del Turisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Alcanar (MontsiÓ) celebrarÓ el primer dissabte i diumenge d'agost el Cap de Setmana del Turisme amb diverses activitats per a totes les edats. El matÝ del dissabte 4 d'agost es faran sortides per tal de promoure la prÓctica de l'esport nÓutic i tambÚ passejos pel litoral casenc en barca-golondrina turÝstica. El mateix dia hi haurÓ una recreaciˇ hist˛rica on s'escenificarÓ un intercanvi comercial, aquest espectacle posarÓ la primera pedra de Tyrika, el Festival Iber d'Alcanar que tindrÓ lloc els 6 i 7 d'octubre. A la tarda, l'actuaciˇ de la Muixeranga de Vinar˛s donarÓ el toc de color i emociˇ a una festa que tancarÓ el dia amb els sons caribenys de Sußkata i la m˙sica de diversos DJ's.

Diumenge 5 d'agost es continuarÓ apostant per l'esport amb l'activitat de caiac "Les teues primeres remades" a la platja amb bandera blava Les Cases Marjal. Al mateix escenari tambÚ hi haurÓ diversiˇ per als mÚs menuts de la mÓ del grup Invisible Titelles. La traca final arribarÓ diumenge al vespre amb l'Agrupaciˇ Musical Canareva, que tancaran la festa amb un gran ball a la plaša de Sant Pere.


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu