Fàbregues Motorsports

CAT | ES

Alcanar celebrarà el Cap de Setmana del Turisme

Serà el 4 i 5 d’agost i entre les moltes activitats hi haurà esport nàutic, recreacions històriques, música i activitats per als més petits

Etiquetes   turisme, alcanar, montsia

Publicat el26/7/2018

Alcanar celebrarà el Cap de Setmana del Turisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Alcanar (Montsià) celebrarà el primer dissabte i diumenge d'agost el Cap de Setmana del Turisme amb diverses activitats per a totes les edats. El matí del dissabte 4 d'agost es faran sortides per tal de promoure la pràctica de l'esport nàutic i també passejos pel litoral casenc en barca-golondrina turística. El mateix dia hi haurà una recreació històrica on s'escenificarà un intercanvi comercial, aquest espectacle posarà la primera pedra de Tyrika, el Festival Iber d'Alcanar que tindrà lloc els 6 i 7 d'octubre. A la tarda, l'actuació de la Muixeranga de Vinaròs donarà el toc de color i emoció a una festa que tancarà el dia amb els sons caribenys de Suákata i la música de diversos DJ's.

Diumenge 5 d'agost es continuarà apostant per l'esport amb l'activitat de caiac "Les teues primeres remades" a la platja amb bandera blava Les Cases Marjal. Al mateix escenari també hi haurà diversió per als més menuts de la mà del grup Invisible Titelles. La traca final arribarà diumenge al vespre amb l'Agrupació Musical Canareva, que tancaran la festa amb un gran ball a la plaça de Sant Pere.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)