Descobreix els secrets de La Rāpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

Ālbum: delta de l'Ebre

El delta de l’Ebre és la zona humida més extensa de Catalunya (320 km2) i la tercera de l’Europa occidental, després de la Camarga i Doņana. Té una gran riquesa d’ambients, que van des del riu Ebre, la mar Mediterrānia, les badies dels Alfacs i el Fangar, zones de dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes, illes, ullals, espais urbans i conreus (sobretot arrossars).

Etiquetes   albums, delta ebre, montsia, baix ebre

Publicat el10/4/2014

El delta de l'Ebre és la zona humida més extensa de Catalunya (320 km2) i la tercera de l'Europa occidental, després de la Camarga i Doņana. Té una gran riquesa d'ambients, que van des del riu Ebre, la mar Mediterrānia, les badies dels Alfacs i el Fangar, zones de dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes, illes, ullals, espais urbans i conreus (sobretot arrossars). Tot plegat és una zona amb una gran diversitat d'organismes des d'ocells, peixos, rčptils, amfibis, ... El parc natural del delta de l'Ebre (7.802 ha) es va constituir al 1983.

Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre


Comentaris