Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ālbum: delta de l'Ebre

El delta de l’Ebre és la zona humida més extensa de Catalunya (320 km2) i la tercera de l’Europa occidental, després de la Camarga i Doņana. Té una gran riquesa d’ambients, que van des del riu Ebre, la mar Mediterrānia, les badies dels Alfacs i el Fangar, zones de dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes, illes, ullals, espais urbans i conreus (sobretot arrossars).

Etiquetes   delta ebre, montsia, baix ebre, natura, terres ebre, fotos

Publicat el10/4/2014

El delta de l'Ebre és la zona humida més extensa de Catalunya (320 km2) i la tercera de l'Europa occidental, després de la Camarga i Doņana. Té una gran riquesa d'ambients, que van des del riu Ebre, la mar Mediterrānia, les badies dels Alfacs i el Fangar, zones de dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes, illes, ullals, espais urbans i conreus (sobretot arrossars). Tot plegat és una zona amb una gran diversitat d'organismes des d'ocells, peixos, rčptils, amfibis, ... El parc natural del delta de l'Ebre (7.802 ha) es va constituir al 1983.

Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre Ālbum: delta de l’Ebre