Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2021#) AND (caducitat>=#10/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Agricultura alerta de l'alt risc d'incendi a partir d'avui

El cos d’Agents Rurals conjuntament amb Mossos d’Esquadra i ADF efectuaran la vigilància en els espais on el Pla Alfa 3 es mantingui activat

Etiquetes   entorn, incendi, ribera ebre, terra alta, priorat, serra montsant, prevenció

Publicat el23/7/2019

Agricultura alerta de l’alt risc d’incendi a partir d’avui | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Pixabay


Davant l'increment del perill d'incendi forestal per l'augment de la temperatura i la disminució de la humitat relativa, a partir d'avui dimarts, 23 de juliol, s'activarà el nivell 3 del Pla Alfa en un total de 73 municipis. D'aquests municipis, 32 corresponen a zones elevades de la Conca de Barberà, Segarra, Anoia , Bages i Solsonès, on encara s'està segant i 41 són termes municipals de les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Segrià, Garrigues, Priorat, que presenten un estat de sequera acumulada, i que poden veure's més afectades per les difícils condicions meteorològiques. Els accessos al Parc Natural de la Serra de Montsant estaran restringits a partir d'aquesta passada mitjanit.

El cos d'Agents Rurals conjuntament amb Mossos d'Esquadra i ADF efectuaran la vigilància en els espais on el Pla Alfa 3 es mantingui activat. Es farà un control pel molt alt risc d'incendi forestal i en aquestes zones han quedat suspeses totes les activitats que poden generar perill d'incendi.Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)