Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els Agents Rurals fan més de 700 inspeccions d’acampada, foc o circulació motoritzada durant els dies de setmana santa

Malgrat la llibertat de circulació, els problemes derivats de la massificació als espais naturals han sigut puntuals

Etiquetes   entorn, parc natural delta ebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el9/4/2021

Els Agents Rurals fan més de 700 inspeccions d’acampada, foc o circulació motoritzada durant els dies de setmana santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Durant els dies de setmana santa el Cos d'Agents Rurals ha mantingut un operatiu especial de vigilància i control dels espais naturals protegits per tal de garantir el compliment de la normativa i la preservació dels mateixos.

Per aquest motiu, diverses unitats del cos han treballat arreu de Catalunya, centrant esforços especialment als parc naturals repartits per la geografia catalana. Durant aquests dies s'han fet 151 inspeccions en àrees recreatives, 142 inspeccions d'acampades, 148 inspeccions de circulació motoritzada o 206 serveis per controlar l'afluència d'usuaris dels espais naturals.

Arran d'aquestes inspeccions s'han realitzat 46 denúncies per circular a motor per vials prohibits o camp a través, així com s'han fet 7 denúncies per fer focs d'esbarjo o utilitzar fogonets de gas sense autorització en zones forestals.

També s'han realitzat 345 inspeccions de caça i pesca continental a tot Catalunya, que han acabat amb 4 denúncies per incomplir la normativa de caça i 36 denúncies per incomplir la normativa de pesca, majoritàriament per pescar en refugis de pesca o per fer-ho sense permís de la zona de pesca controlada.

Malgrat l'alta mobilitat durant aquests dies no s'han produït episodis continuats de massificació als espais naturals, i aquests s'han concentrat puntualment a la zona del Delta de l'Ebre i al Parc Natural de Montserrat. En aquests serveis també s'ha fet seguiment del compliment de les mesures COVID i que els usuaris dels espais naturals complissin amb les restriccions de mobilitat pels grups bombolla.


Per: Redacció

Foto: Agents Rurals