TTOM WAKEPARK, parc aquàtic a Deltebre, Riumar

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/22/2021#) AND (caducitat>=#10/22/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Agència Catalana de Turisme posa en marxa un espai col·laboratiu dirigit a tot el sector turístic

coLAB és un espai digital on empreses turístiques catalanes i empreses externes d’àmbits diversos podran col·laborar, compartir i connectar en un moment especialment crític per al turisme

Etiquetes   turisme, catalunya, terres ebre

Publicat el29/5/2020

L’Agència Catalana de Turisme posa en marxa un espai col·laboratiu dirigit a tot el sector turístic  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'espai coLAB neix amb la voluntat de consolidar-se i esdevenir una eina de referència per al sector


Com a reacció a la crisi de la COVID-19, el Departament d'Empresa i Coneixement, a través de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), ha desenvolupat un nou espai col·laboratiu dirigit a tot el sector turístic català: coLAB.

coLAB és un espai digital on empreses turístiques catalanes i empreses externes d'àmbits diversos (TIC, digital, sanitari, formatiu, màrqueting i comunicació) podran col·laborar, compartir i connectar en un moment especialment crític per al turisme.

L’espai està estructurat en 4 blocs:

  • INFORMA'T: informació d'interès principalment de membres de la comunitat.
  • OPINA: fòrums de debat sectorials o transversals.
  • PROPOSA: qualsevol membre de la comunitat pot proposar idees que es podran valorar i opinar.
  • CONNECTA: taulell d'anuncis on oferir i buscar solucions TIC, digitals, formatives, sanitàries i de màrqueting i comunicació.

Podreu accedir al nou espai col·laboratiu coLAB a través d'aquest enllaç.

Més enllà del marc actual, l'espai coLAB neix amb la voluntat de consolidar-se i esdevenir una eina de referència per al sector a l'hora de fomentar el desenvolupament d'idees i de posar en contacte empreses que ofereixen les seves capacitats amb aquelles que les necessiten.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu