Cabaña Wake Park. Descobreix una experiència única a la badia dels Alfacs

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/26/2021#) AND (caducitat>=#10/26/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Agencia Catalana de Turisme ofereix nous cursos online del pla #formacióturismecat

Les temàtiques giren entorn la transformació digital, estratègies de captació i fidelització de clients, millora de la productivitat i analítiques web, entre d’altres

Etiquetes   turisme, formacio, catalunya

Publicat el21/4/2020

L’Agencia Catalana de Turisme ofereix nous cursos online del pla #formacióturismecat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Departament d’Empresa i Coneixement ofereix un nou format online dels cursos del programa de formació 2020, el pla #formacióturismecat, una de les iniciatives pròpies del seu àmbit d’actuació que se suma a la resta de mesures econòmiques i de servei que des del Govern s'estan portant a terme per combatre els efectes de la COVID-19 en el sector turístic.

De cara a les properes setmanes han programat nous cursos perquè els agents turístics puguin formar-se i continuar oferint el millor servei tan bon punt puguin tornar a rebre els turistes. La formació es fa en streaming i algunes sessions també estan disponibles en la modalitat d’autoformació a través de càpsules gravades pel formador/a. Les temàtiques giren entorn la transformació digital, estratègies de captació i fidelització de clients, millora de la productivitat i analítiques web, entre d’altres.

Podeu consultar les sessions i fer la inscripció corresponent a través d’aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu