butlletí EbreActiu

CAT | ES


La 2a Riuada de Moixons s'adapta a l'estat d'alarma i enguany es farà des de casa

Tothom que estigui confinat a les Terres de l’Ebre pot participar! Hi haurà retransmissió en directe per Instagram de Picampall i Naturaprop

Etiquetes   natura entorn, ocells, terres ebre

Publicat el22/4/2020

La 2a Riuada de Moixons s’adapta a l’estat d’alarma i enguany es farà des de casa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Riuada de Moixons és una jornada de comptatge d'espècies d'ocells intensiva a les Terres de l'Ebre organitzada per l'Associació ornitològica Picampall durant l'època de migració. Amb la finalitat d'aconseguir una llista conjunta amb el nombre màxim d'espècies possible, cooperativament, sense equips que competeixen entre ells sinó conjuntament. En la versió confinament, totes les espècies s'han de detectar dins la zona de confinament.

L'activitat comprendrà només un tram horari. La durada de l'activitat serà de 24 hores, des de les 20:00 del vespre del 25 d'abril fins a les 20:00 del dia següent, 26 d'abril. Dins d'aquest horari els equips poden decidir lliurement l'hora d'inici i final, sense estar obligats a fer el màxim.

L'àrea geogràfica compresa en la Riuada serà el territori de confinament comprès en alguna de les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, que són Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre, inclosa la zona costera de les comarques del Baix Ebre i del Montsià. Només les aus detectades en aquest territori seran incloses en la llista de resultats. En aquesta versió no estan permesos els desplaçaments fora de l'àrea de confinament. Aquelles espècies que detectem quan anem a passejar el gos, anant llençar les escombraries o anant a treballar no seran validades.

La Riuada de Moixons és una activitat oberta a tothom qui estigui confinat a les Terres de l'Ebre. Les inscripcions es poden fer en solitari o en equips. Cal inscriure's a la pàgina web www.picampall.cat. Almenys un membre de l'equip ha de disposar de WhatsApp.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho