Venda online productes de la Terra

CAT | ES

26a edició de la popular MARXA DEL PORT (Memorial Josep M. Brull)

La UEC Tortosa organitza aquesta marxa que tindrà lloc el 16 de novembre i on s’espera que hi participen prop de 600 excursionistes.

Etiquetes   senderisme, marxes de muntanya, els ports

Publicat el16/10/2014

La Unió Excursionista de Catalunya – Tortosa organitzarà el proper dia 16 de novembre la 26a edició de la popular MARXA DEL PORT (Memorial Josep M. Brull). Aquesta activitat consisteix en una caminada on participen excursionistes de les Terres de l'Ebre i comarques veïnes, per tal de recórrer els espais més singulars del Parc Natural del Port. És per això que a cada edició de la MARXA es reuneixen centenars d'excursionistes per tal de gaudir d'una jornada lúdica i esportiva alhora que s'aprofita per reivindicar la conservació del nostre patrimoni natural.

Enguany la MARXA torna a la zona de Caro. La caminada s'iniciarà al mateix Refugi de Caro i anirà cap a la Vall Figuera, Font del Caragol on hi haurà un avituallament, Font del gel on es separaran els recorreguts llarg i curt. El recorregut llarg seguirà per la Barcina, Caro, Coll de Pallers i Refugi de Caro. L'itinerari es podrà retallar a mig recorregut i d'aquesta forma reduir la dificultat i distància que en total sumen uns 17 Km. i 1100 m. de desnivell.

Durant el trajecte hi haurà controls de pas per evitar que els excursionistes s'extraviïn, tot i que l'itinerari estarà totalment senyalitzat. També s'oferirà un avituallament – esmorzar, a mig recorregut i un dinar de campanya en acabar la MARXA.

Tots els participants seran obsequiats amb un record commemoratiu, havent a més trofeus per als primers en arribar, per als més joves i per als més veterans. Finalment hi haurà un sorteig de regals per a tots els participants oferts pels comerços que col·laboren amb la MARXA.

L'organització ha previst que hi participen uns 600 excursionistes i per això ha escollit com a lloc de concentració i inici de la MARXA el Refugi de Caro, on es donarà la sortida a les 9 hores del matí.

Per a més informació o per inscriure's cal adreçar-se a la UEC, tel. 977443271, www.uectortosa.org, o a les botigues d'esports de Tortosa.


Web de la Marxa 

Tríptic de la Marxa 

26a edició de la popular MARXA DEL PORT (Memorial Josep M. Brull) | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/25/2020#) AND (caducitat>=#10/25/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())