Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Celebrada la 22a Marxa nocturna Fredes-Paüls amb 550 participants

La UEC Tortosa va organitzar el passat 30 de juny, per vint-i-dosena vegada, la Marxa nocturna Fredes-Paüls, la travessia clàssica que recorre bona part del massís del Port pel GR-7. Els més ràpids van ser Albert Giné i Àngels Centelles.

Etiquetes   marxa, fredes pauls, massís del port

Publicat el2/7/2018

El passat 30 de juny, la marxa nocturna Fredes-Paüls arribava enguany a la vint-i-dosena edició amb 550 inscrits, organitzada per la UEC Tortosa.

Aquesta marxa, que bona part dels participants l'emprenen com una cursa per muntanya, recorre el massís del Port des de la població de Fredes (Baix Maestrat) fins a Paüls (Baix Ebre), resseguint el GR-7 fins al coll de l'Enrajolada i des d'allí es deixen les marques roges i blanques del GR per a seguir PR-185 i, en el tram final, enllaçar amb el GR-7.6. Un total de 47 Km que recorren llocs característics del Port com Pinar Pla, el refugi de Font Ferrera, Casetes Velles, la cova del Vidre, el coll de Pallers, el refugi de la UEC a Caro, Llinars, el refugi de la UEC a les Clotes, les Rases del Maraco, el coll de l'Enrajolada i la bassa de les Arenes.

Celebrada la 22a Marxa nocturna Fredes-Paüls amb 550 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de la 22a Marxa nocturna Fredes-Paüls


A les sis de la tarda, quan el sol encara escalfava ben fort, es donava la sortida des de la plaça del carrer Major de Fredes. Els participants tenien per endavant 47 Km i 1.500 metres de desnivell positiu i 2.200 metres de desnivell negatiu, això els que van completar el recorregut perquè, com ja és habitual a la travessia clàssica del Port, bona part dels participants, si fa no fa la meitat dels inscrits, ja tenien clar de bon començament que finalitzarien al refugi de la UEC a Caro, havent recorregut us 27 Km i uns 900 metres de desnivell positiu acumulat. Durant tot el recorregut va fer força xafogor sobretot en les zones més arrecerades perquè en els punts alts el vent es feia notar tot i que no molestava gaire, però que va bufar amb més força a les zones habituals, les més desprotegides, de Llinars i les Rases del Maraco.

Tot i ser una marxa no competitiva, els organitzadors s'encarreguen de cronometrar-la i publicar la classificació general final. Els més ràpids en fer el recorregut va ser, en homes, el roquetenc Albert Giné (Trail Roquetes) amb un temps de 4:22:16 i, en dones, la senienca Àngels Centelles (AAEET Valls - Borges Trail) amb un temps de 5:37:44. Finalment dels 530 inscrits, 266 participants van poder dir, com ja és tradicional, "jo tota!".

Celebrada la 22a Marxa nocturna Fredes-Paüls amb 550 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de la 22a Marxa nocturna Fredes-PaülsDeltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre