26è Pessebre dels Estels. 8 i 9 i 16 i 17 de desembre 2023. Masia Castelló

CAT | ES


La XXVIII Festa de la Carxofa se centrarà en les jornades gastronòmiques en bars i restaurants

Els pinxos i els menús gastronòmics als bars, cafeteries i restaurants protagonitzaran la programació. Els actes més multitudinaris com el sopar de gala, la Demostració Gastronòmica o la torrada popular s’han suspés, però es mantindrà el CarxofArt i altres activitats promocionals

Etiquetes   de la terra, carxofa de benicarlo, turisme gastronomic, benicarlo, baix maestrat

Publicat el16/12/2020

La XXVIII Festa de la Carxofa se centrarà en les jornades gastronòmiques en bars i restaurants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Benicarló, a través dels Departaments d'Agricultura i Turisme, està acabant de perfilar el programa d'actes de la XXVIII Festa de la Carxofa, una edició completament diferent que prioritzarà la promoció de la pròpia Festa i de la Carxofa de Benicarló a través de les Jornades del Pinxo i les Jornades Gastronòmiques que s'organitzaran als bars, cafeteries i restaurants de la ciutat.

«Enguany —ha explicat l'alcaldessa, Xaro Miralles—, focalitzarem la promoció en el sector de la restauració, que està sent un dels més afectats per la crisi sanitària i, en canvi, per motius més que obvis, haurem de renunciar als actes més multitudinaris». 

La regidora ha apuntat que «a canvi, des del Departament d'Agricultura estem preparant una iniciativa molt atractiva que detallarem més endavant i que està relacionada amb receptes de cuina i persones representatives dels diferents sectors implicats en la Festa».

Des de la Regidoria de Turisme, Isabel Cardona assegura que «mantindrem la iniciativa artística que tant d'èxit va tindre l'any passat, el CarxofArt», a través del qual 6 artistes benicarlandos expressaven la seua relació amb la carxofa. «Enguany seran altres artistes els que ens mostraran la seua particular visió de la carxofa», ha dit Isabel Cardona.

El tret de sortida oficial a la XXVIII Festa de la Carxofa serà la presentació del cartell il·lustrador, que es presentarà públicament el proper dilluns.


La XXVIII Festa de la Carxofa se centrarà en les jornades gastronòmiques en bars i restaurants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: EbreActiu