Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La XX Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix més de 2.500 persones al port pesquer

L’esdeveniment va anar acompanyat d’una degustació de diversos tipus d’arròs cuinats pels restauradors locals

Etiquetes   turisme, gastronomia, l’ampolla, turisme gastronomic, turisme cultural, delta ebre

Publicat el23/9/2019

La XX Festa de la Sega de l’Ampolla reuneix més de 2.500 persones al port pesquer | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La XX edició de la Festa de la Sega va reunir ahir diumenge més de 2.500 persones al port pesquer de l'Ampolla, on es va mostrar el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat. El Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla, organitzador de l'acte, ha confirmat l'èxit de la jornada amb 2.000 racions d'arròs venudes durant tot el matí.

Ahir també hi va haver una degustació de diversos tipus d'arròs cuinats pels restauradors locals i es va poder fer un tast de postres i productes elaborats amb aquest cereal. Al mateix port també hi van haver demostracions de com es cuina l'arròs. Tot això, acompanyat de la música tradicional de rondalla amb Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador.


XX Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla

Aquesta festa va donar el tret de sortida a les XX Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla, que tindran lloc fins al 6 d'octubre. Aquest any, s'ha batut el record de participació de restaurants de la història de les jornades amb 14 locals, que presenten diversos menús al preu comú de 27 euros.


La XX Festa de la Sega de l’Ampolla reuneix més de 2.500 persones al port pesquer | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els restaurants adherits a les jornades són: Restaurant Bama– Beach Club, Restaurant Botavara, Restaurant Can Piñana, Restaurant Casa David, Restaurant Casa Llambrich, Restaurant Club Nàutic – Casa Montero, Restaurant La Barraca, Restaurant la Roca Plana, Restaurant Lo Goleró, Restaurant Nova Devimar, Restaurant Rafa, Restaurant Del Mar- Flamingo, Restaurant Sol, Restaurant Taperia Lo Típic.

Coincidint amb aquestes jornades, el dia 28 de setembre hi haurà l'actuació de La Dinamo Music On Cycles, a partir de les 19 hores pels carrers de l'Ampolla.DABUTENS. Lloguer de bicicletes i servei de taxi