Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La XLIII Sant Silvestre Benicarlanda tindrà format virtual

El corredor escollirà el recorregut i haurà de completar 2’4 km entre els dies 26 i 31 de desembre intentant fer la millor marca possible que es registrarà en una app

Etiquetes   activitats outdoor, curses, running, benicarlo, baix maestrat

Publicat el9/12/2020

La Sant Silvestre Benicarlanda, la cursa amb la que tradicionalment s'acomiada l'any, d'adapta a les restriccions a causa de la pandèmia i tindrà format virtual.

El Club Atletisme Baix Maestrat, organitzador de l'esdeveniment, no ha volgut renunciar a celebrar la que és la cursa més veterana de tota la Comunitat Valenciana, arribant enguany a la 43a edició.

Per a participar, els atletes s'hauran d'inscriure al web www.hj-crono.es per només 1 €, que anirà destinat a Creu Roja de Benicarló. El segon pas serà descarregar l'app oficial de Cronochip (Android iOS) i registrar-se. El corredor escollirà el recorregut i haurà de completar 2'4 km entre els dies 26 i 31 de desembre intentant fer la millor marca possible.


Per: Redacció


La XLIII Sant Silvestre Benicarlanda tindrà format virtual | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...