Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El XL Cros Ciutat de Benicarló aplega més de 700 atletes

Burundi Thierry Ndikumenayo i Miriam Costa, guanyadors absoluts de la prova s’ha celebrat aquest passat diumenge

Etiquetes   activitats outdoor, benicarlo, baix maestrat, cros

Publicat el8/11/2021

El XL Cros Ciutat de Benicarló aplega més de 700 atletes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de la competició


Aquest diumenge 7 de novembre s’ha celebrat, a les pistes d’atletisme, en un nou circuit més atractiu tant per a atletes com espectadors, el XL Cros Ciutat de Benicarló, Campionat Autonòmic de Clubs, organitzat pel Club Atletisme Baix Maestrat, que ha comptat amb la participació de més de 700 atletes de la Comunitat Valenciana distribuïts en 20 categories. El Cross ha estat puntuable per al Circuit Autonòmic de Camp a Través i Circuit Diputació de Castelló, classificant-se els primers clubs de cada categoria des de la sub 16 per al Campionat d’Espanya per clubs.

Els guanyadors absoluts del cros han estat, en categoria masculina, l’atleta de Burundi Thierry Ndikumenayo i en dones Miriam Costa, tots dos del C.A. Platges de Castelló. El Metaesport s’ha proclamat Campió Autonòmic per clubs tant a Senior Masculí com femení.

El club amb més participants al conjunt de categories ha estat el C.A. Baix Maestrat amb 118 atletes, sobretot a les categories de promoció. Aquesta gran participació s’ha vist reflectida a la classificació per equips, aconseguint la victòria a les categories SUB 8 i SUB 10 tant masculina com femenina i a SUB 12 masculina, obtenint el 2n lloc a SUB 12 femenina.

Destacar també la 3a plaça per equips a Sub 14 masculina del C.T. Basiliscus.

Pel que fa als atletes que han pujat al pòdium del C.A. Baix Maestrat han estat: A Sub 8 femenina 1a Aida Trujillo, 2a Nerea Baiona, 3a Delia Villarroya; a Sub 10 femenina, 3a Izarbe Aznar i en Sub 14 masculí Juan Marzal.


Per: Redacció

Foto: Club Atletisme Baix Maestrat