Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vols ser voluntari del DeltaBirding Festival 2018?

L’únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya se celebrarà dek 21 al 23 de setembre a MónNatura Delta de l’Ebre

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, ornitologia, deltabirding festival, amposta

Publicat el29/6/2018

Vols ser voluntari del DeltaBirding Festival 2018? | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de l’edició 2017 del DeltaBirding Festival


Del 21 al 23 de setembre tindrà lloc a MónNatura Delta de l'Ebre (Amposta), una nova edició del Delta Birding Festival, l'únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya i els organitzadors d'aquest esdeveniment internacional busquen voluntaris, persones interessades en projectes de conservació i en viure una experiència única, coneixent a prestigiosos ornitòlegs.

La tasca dels voluntaris s'organitzarà en quatre torns: divendres tarda, dissabte matí, dissabte tarda i diumenge matí. Cada voluntari pot triar un torn o més d'un. Les tasques són diverses, des de donar suport a les carpes de presentacions fins a ajudar en la entrega d'entrades anticipades, totes elles indispensables perquè el festival esdevingui un altre cop un èxit. Els voluntaris tenen l'entrada gratuïta als tres dies del festival.

Els interessats s'han d'inscriure omplint aquest formulari.


Foto DeltaBirding FestivalDeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022