Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Visita al Museu de la Pauma

Més d’una quarentena de campredonencs i campredonenques van participar de la sortida el diumenge 18 de febrer al Centre de Desenvolumpament Rural, museu de la pauma a Mas de Barberans

Etiquetes   vida activa, cultura, campredo, turisme cultural, mas de barberans

Visita al Museu de la Pauma | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Més d'una quarentena de campredonencs i campredonenques van participar de la sortida el diumenge 18 de febrer al Centre de Desenvolumpament Rural, museu de la pauma a Mas de Barberans. Persones de totes les edats, vàrem gaudir del taller, visita al museu i posterior dinar.

Taller A llatar: Explicació i pràctica de l'ofici de llatar (trenar) la llata de nou cameres amb pauma.

Exposició itinerant: *Spirales* de Corentin Laval i Karen Gossart, dos “artesans d'art” establerts a la regió del Périgord, al sud-oest de França, on han impulsat el projecte L'oseraie de l'île que uneix el conreu del vímet amb l'artesania. Spirales és una mostra a quatre mans que parteix d'una tècnica tradicional: el treball de vímet en espiral, molt arrelada a la regió del Périgord (sud-oest de França) i que es fa servir per modelar el tradicional cistell bouyrico. Laval la va aprendre d'un mestre artesà i des de fa més de quinze anys, amb Gossart, que va estudiar Belles Arts, l'han portat fins a límits insospitats, tal com es pot veure.


Visita al Museu de la Pauma | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Per: Redacció

Foto: Cedides

comparteix-ho