butlletí EbreActiu


Una vintena d'establiments participen enguany en la Ruta del Tast de la Ràpita, que s'avança en el calendari

Serà una ruta que es podrà seguir i degustar durant dos caps de setmana, del 22 al 25 de febrer, i també del 29 de febrer al 3 de març

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, gastronomia, la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el16/2/2024

Una vintena d’establiments participen enguany en la Ruta del Tast de la Ràpita, que s’avança en el calendari | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Onze establiments amb tapes, sis amb còctels i dos amb postres o dolços participaran enguany en la Ruta del Tast de la Ràpita, que s'avança en el calendari després que així ho hagi acordat la regidoria de Turisme amb els participants.

Serà una ruta que es podrà seguir i degustar durant dos caps de setmana, del 22 al 25 de febrer, i també del 29 de febrer al 3 de març, i que permetrà valorar les tapes innovadores que proposen els restauradors, pastisseries i cocteleries participants, ideades per a l'ocasió.

Les tapes se serviran de 12 hores del migdia a 13.30 hores i de 18.30 h a 20.30 hores, i tindran un preu de 4,5 euros incloent beguda (quinto o aigua) . El tast dolç tindrà un preu de 4 euros i es podran demanar als matins 11.30 h a 12.30 h i de 17.00 h a 19.00 h hores, i els còctels de 18.30h de la tarda a 12 de la nit, a 6 euros. Hi haurà també disponible un passaport i per cada sis segells aconseguits es podran votar per escollir les millors tapes.

La presentació s'ha fet al Racó del Vermutenc per donar suport a aquest establiment que està pendent de revalidar el títol de millor vermuteria de Catalunya que va aconseguir ja l'any passat.



Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta



Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho