Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els vins de la DO Terra Alta mariden la XXV Diada dels Fideus Rossejats de la Cala

Serà aquest diumenge 7 de juliol al Moll de les Llums del Port de l’Ametlla de Mar

Etiquetes   ametlla de mar, turisme, turisme gastronomic

Publicat el5/7/2019

Els vins de la DO Terra Alta mariden la XXV Diada dels Fideus Rossejats de la Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest proper diumenge 7 de juliol se celebra la tradicional Diada dels Fideus Rossejats de l'Ametlla de Mar, que enguany arriba a la seva XXV edició i que tornarà a comptar amb la participació de la DO Terra Alta.

Al programa de la jornada, que se celebrarà al Moll de les Llums del Port de l'Ametlla de Mar a partir de les 10h, es poden trobar actuacions musicals, concursos i degustacions gastronòmiques, a més de la mostra de vins de la DO Terra Alta. Prop de quaranta cuiners aficionats s'encarregaran de mostrar als assistents les diverses maneres de cuinar els fideus rossejats, un dels referents gastronòmics de l'Ametlla de Mar, i plat habitual a les barques i les cases dels pescadors.

A més, durant tot el matí, un equip de cuiners s'encarregaran de cuinar i servir els fideus als assistents, que podran maridar-los amb l'àmplia proposta de vins elaborats amb Garnatxa blanca dels cellers de la DO Terra Alta que participen de la diada: Celler Altavins, Celler Batea, Celler Essència, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins i Vins Algars.Tasta la Cultura de l’Ebre "Els sabors de l’oli, l’or líquid de la Plana