butlletí EbreActiu

CAT | ES


Vinaròs programa visites guiades per gaudir de la ciutat durant la primavera

Es tracta de quatre experiències úniques, adaptades a les normes sanitàries, per a conèixer la història i degustar els productes locals

Etiquetes   turisme, turisme cultural, turisme gastronomic, turisme familiar, vinaros, baix maestrat

Publicat el10/3/2021

Vinaròs programa visites guiades per gaudir de la ciutat durant la primavera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Carrers del Vinaròs mariner. Foto: Turisme Vinaròs


La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de l'Ajuntament de Vinaròs ha organitzat per aquesta primavera una nova temporada de visites guiades per gaudir de la història de la ciutat i degustar alguns dels seus productes, amb petits tasts gastronòmics al final de cada visita. En concret, es tracta de quatre experiències diferents que començaran a partir del 20 de març amb la visita "Vinaròs en Femení". En aquest cas, es tracta d’un viatge en el temps pels espais més emblemàtics de Vinaròs per conèixer com ha evolucionat l’univers de la dona en els últims 100 anys, a més també de conèixer algunes de les biografies més destacades del municipi.

La propera experiència serà per al 3 d’abril amb "La Setmana Santa a Vinaròs", declarada com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic, la visita explorarà l’origen de les processons, el seu recorregut i l’evolució històrica de la festivitat, així també com algunes curiositats relacionades amb els simbolismes. Per al 17 d’abril serà el torn de la visita "El Vinaròs republicà", una ruta per la part oculta de la història, amb l’arribada a la Mediterrània de les tropes franquistes, un fet que va marcar un punt d’inflexió en la Guerra Civil.

L’última proposta és "El fascinant món del cítric", per al 15 de maig. Una experiència al Paratge Natural de la Serra del Puig per conèixer l’origen del cultiu dels cítrics, les varietats, aplicacions gastronòmiques i fins i tot alguns mites i llegendes relacionades amb el fruit.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "es tracta de quatre experiències diferents perquè tant els veïns com els visitants puguen conèixer millor la nostra història". En aquest sentit, afegia que tot i la pandèmia cal continuar amb la tasca de promoció de Vinaròs com a destí segur per gaudir de les vacances o escapades de cap de setmana durant aquesta primavera.

Els tiquets per assistir a les visites es poden adquirir al web www.turisme.vinaros.es o es pot realitzar la reserva a la Tourist Info. Cal assenyalar que totes les visites es realitzaran amb les mesures de seguretat adients a les circumstàncies actuals de la pandèmia i s'adequaran a la normativa vigent al respecte en cada moment.


Per: Redacció

Foto: Turisme Vinaròs

comparteix-ho