Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Vinaròs presenta les noves propostes gastronòmiques de setembre i octubre

El Dia Mundial de la Tapa i les X Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner són les dues iniciatives perquè els comensals puguen gaudir de la millor gastronomia local

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, vinaros, baix maestrat

Publicat el18/9/2020

Vinaròs presenta les noves propostes gastronòmiques de setembre i octubre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de Vinaròs, encapçalada per Marc Albella, va presentar ahir les dues propostes gastronòmiques per als mesos de setembre i octubre. Una vegada més els xefs locals oferiran plats únics i originals elaborats amb els millors productes de proximitat perquè els comensals puguen gaudir de la bona cuina.

La primera proposta és el Dia Mundial de la Tapa que se celebrarà del 18 de setembre al 4 d'octubre amb la participació de 27 establiments. Cadascun d'ells oferirà aperitiu més cervesa al preu únic de 3€. Els cuiners han preparat tapes originals com tàrtar de llagostí amb alvocat i mango, polp a la planxa amb salsa Parmentier o milfulls d'albergínia amb formatges, fruita seca i caramel, entre altres ceracions.

La segona proposta gastronòmica, del 18 de setembre al 18 d'octubre, són les tradicionals Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner que enguany arribaran a la desena edició. En aquesta ocasió participen un total del set establiments que una vegada més han treballat per elaborar receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre als comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs. Cada xef ha preparat menús originals amb quatre entrants a escollir, plat principal arròs a banda o fideuada i postres, al preu únic de 28€, perquè els comensals més exigents queden satisfets.

El regidor ha destacat que tots els establiments oferiran les màximes garanties higièniques perquè els comensals puguen gaudir d'aquestes dues propostes gastronòmiques amb total seguretat. En aquest sentit, afegia que "s'apostarà per les noves tecnologies, amb una important reducció del material en paper i la creació de codis QR per a poder consultar tota la informació de forma digital, a més de tenir l'oportunitat de participar en concursos".


Activitats complementàries

Albella detallava que durant els mesos de setembre i octubre també s'oferirà la visita guiada Vermuts de Mar, una experiència diferent per explorar la història marinera de Vinaròs amb el port, les arts de pesca i el Mercat, que inclourà un aperitiu.

Les visites es faran el 26 de setembre i 10 d'octubre, el preu és de 6€ i les reserves es poden fer a través de la Tourist Info o des de la pàgina web www.turisme.vinaros.es.


Per: Redacció

comparteix-ho