butlletí EbreActiu

CAT | ES


Vinaròs oferirà noves experiències gastronòmiques i marineres amb Pesca turisme

Es tracta d’un nou producte, creat per l’empresa Trip&Feel i pensat per a tota la família que uneix l’oci amb la pesca i la gastronomia

Etiquetes   turisme, gastronomia, vinaros, baix maestrat

Publicat el26/4/2019

Vinaròs oferirà noves experiències gastronòmiques i marineres amb Pesca turisme | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Vinaròs oferirà aquest estiu noves experiències als visitants a través de la iniciativa Pesca turisme, creada per l’empresa Trip&Feel, pionera en aquest tipus de serveis. Els participants podran ser pescadors durant un dia pujant a les barques i ajudar als mariners a retirar les xarxes, al mateix temps que també podran degustar les captures, tot en una experiència pensada per a tota la família.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta nova proposta s’emmarca dintre de Pla Estratègic i de Màrqueting turístic de Vinaròs per tal de crear nous atractius per als visitants i fer del municipi un destí més competitiu". En aquest cas assenyalava que "es tracta d’un nou producte que uneix l’oci amb la pesca, adreçat tant per als visitants com per als veïns interessats en conèixer millor el món pesquer".

Per la seua banda, el promotor de Trip&Feel, Paco Garcia, ha agraït la col·laboració de la Confraria de Pescadors, destacant que des del primer moment s’han mostrat interessats a participar en aquesta nova iniciativa. En aquest sentit, ha remarcat que l’objectiu és ajudar a diversificar el sector pesquer a través del turisme.

Pel que fa al programa ha destacat que es formaran als mariners perquè ells mateixos siguen els encarregats de guiar als visitants i explicar totes les característiques de la pesca, així com la feina que es desenvolupa a la llotja. D’altra banda, també s’ajudarà als patrons a adaptar les barques, amb totes les mesures de seguretat pertinents, per acollir als participants, a més d’oferir un assessorament continu perquè puguen millorar l’experiència.

Garcia ha explicat que hi haurà diferents modalitats, un recorregut a bord, on els participants podran pescar durant un dia i esmorzar a la mateixa embarcació, a més de visites guiades a la llotja per veure de primera mà com és una subhasta. Unes experiències que segons afegia es coordinaran també amb el Mercat Municipal perquè els participants puguen gaudir de degustacions gastronòmiques.

Per tal de donar a conéixer aquesta nova proposta turística s’ha previst per al 22 de juny una jornada de portes obertes, al pòsit dels pescadors, per iniciar a partir de la setmana següent les visites guiades a la llotja.


Rutes adaptades

Una altra de les característiques de Pesca turisme és que es tracta d’una proposta inclusiva, amb l’objectiu d’adaptar almenys dues embarcacions per a les persones discapacitades, així també com eliminar les barreres arquitectòniques de la llotja perquè puguen assistir a les visites guiades.


Inscripcions obertes

Des de Trip&Feel s’ha obert el termini, fins al 10 de maig, perquè qualsevol professional del sector turístic o hostaler es puga adherir a la iniciativa Pesca turisme i participar de forma activa en el nou projecte. Per més informació es poden adreçar al web www.tripandfeel.com o trucar al telèfon 635 01 69 28.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

comparteix-ho