Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Vinaròs es prepara per a una nova edició de la Marató Popular

Serà el diumenge 29 d’abril i està oberta a la participació de tota la ciutadania. Les inscripcions es poden realitzar fins al dimecres 25 d’abril

Etiquetes   esports, running, vinaros, baix maestrat

Publicat el18/4/2018

Vinaròs es prepara per a una nova edició de la Marató Popular | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'arc d'arribada de la Marató Popular de Vinaròs estarà situat al passeig Fora Forat 


Vinaròs es prepara per celebrar el proper diumenge 29 d'abril, una nova edició de la Marató Popular, la prova reina de la ciutat, on cada any aconsegueix la participació de milers de persones d'arreu de la comarca, que es donen cita al municipi per gaudir d'una jornada d'esport i germanor. La cursa, amb una distància de 10 quilòmetres, està oberta a la participació de tota la ciutadania independentment de l'edat o la condició física. L'objectiu és fomentar la pràctica de l'esport dintre d'un estil de vida saludable.

Pel que fa al recorregut, la sortida es farà a les 10 del matí des de la plaça de l'Ajuntament amb un circuit urbà que arribarà fins a l'Hospital Comarcal i també a la pista d'atletisme, on els corredors podran fer una volta al tartan. El final serà al passeig Fora Forat perquè els participants gaudeixin de les magnífiques vistes que ofereix el litoral vinarossenc, a més, de ser un espai on s'espera un gran nombre de públic que animarà als atletes en les metres finals de la cursa.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vinaròs, Begoña López, ha animat a la ciutadania a participar de la Marató Popular recordant que les inscripcions es poden realitzar fins al dimecres 25 d'abril a través del web www.hj-crono.es. D'altra banda, afegia que el preu és de 3€, o bé de 5€, per a les persones que vulguen disposar de cronòmetre més dorsal. Pel que fa a la recaptació ha indicat que tindrà una finalitat solidària i es destinarà a les associacions Creixem i AFANIAD.

Una de les novetats d'aquesta Marató és el sistema de pagament, els veïns podran abonar els diners a través d'Internet o si ho prefereixen després de tramitar la inscripció es poden adreçar a Cicles Fandos, Decathlon Vinaròs, Maikbike, DJ Sports o Moliner Bernad per pagar presencialment. Una altra novetat és la nova targeta de fidelització per als esportistes. Begoña López ha explicat que "amb aquesta tarja els veïns que completen la Marató Popular, el Dia de la Bici i la Caminada a l'Ermita, després la podran presentar al mateix Ajuntament per entrar en el sorteig de regals únics".

Per la seua banda, el Tècnic del Consell Municipal d'Esports, Nacho Chaler, ha comentat que ‘'enguany com a novetat els participants podran inscriure a vàries persones al mateix temps amb l'objectiu de facilitar la tramitació''. Pel que fa als obsequis ha comentat que, com és habitual, els corredors s'enduran una samarreta commemorativa que enguany serà de color roig. De la mateixa manera que es va fer l'any passat, les samarretes es podran recollir del 26 al 28 d'abril al Mercat Municipal dintre de l'horari comercial.

Tant Chaler com López, han demanat als corredors que respectin el recorregut per facilitar la tasca als voluntaris i evitar problemes a la resta dels participants. Per acabar han animat a la ciutadania a participar en la Marató del proper 29 d'abril, una jornada esportiva ideal per tota la familia.


Vinaròs es prepara per a una nova edició de la Marató Popular | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho