suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Vinaròs endega la campanya nàutica «Ensenyant a disfrutar de la mar»

La finalitat és potenciar l’esport nàutic a la localitat. A la campanya hi col·labora el Club Nàutic Vinaròs

Etiquetes   esports, vinaros, esports nàutics

Publicat el8/11/2018

Vinaròs endega la campanya nàutica «Ensenyant a disfrutar de la mar» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Fa molts anys el Club Nàutic Vinaròs col·laborava amb el Consell Municipal d'Esports i amb la Regidoria d'Esports, ensenyant l'esport nàutic a la localitat, un esport molt important en una ciutat costera. Per això, amb la intenció de potenciar l'esport nàutic a Vinaròs, el Club Nàutic, s'ha tornat a posar en contacte amb l'Ajuntament per tal de col·laborar conjuntament perquè els xiquets i xiquetes del municipi puguen desenvolupar aquest tipus d'activitat.

La campanya nàutica “Ensenyant a disfrutar de la mar” consistirà en una sèrie d'activitats nàutiques que es duran a terme 2 dissabtes al mes per un preu de 25€, dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys, i també per adults en l'horari de 11:00h a 13:00h. També es realitzaran altres activitats com Kayak, Paddle surf, Windsurf, i sobretot, vela lleugera.

Cal destacar que, les activitats nàutiques es duran a terme durant tot l'any, ja que si fa mal temps a l'hivern, els navegants podran quedar-se al Port de Vinaròs a fer les activitats sense necessitat de sortir a alta mar. A més, Brandon Martín, representant del Club Nàutic, ha indicat que en aquest tipus d'activitat no és necessari mullar-se, es pot anar abrigat a l'hivern, tot i que si algú té ganes de més, necessitarà neoprè per poder banyar-se a l'hivern.

Brandon ha finalitzat indicant que “la intenció de la campanya nàutica “Ensenyant a disfrutar de la mar”, és la de mostrar a tots aquells interessats en l'esport nàutic, que el mar va més enllà, un moment en què ens separem de la platja, més enllà de les boies. Ens prepararem per navegar tot l'any, inclús a l'hivern. Tenim el material necessari per navegar. Disfrutem de la pau del mar, les sensacions esportives i d'oci que ofereix, així com la història del mar de Vinaròs. El mar ens aporta oci, i volem donar un canvi a les vostres vides. Per això, obrim la porta per disfrutar del mar com en un parc d'atraccions. A partir del dia 10 de novembre”.Faió, un riu d’història viva

comparteix-ho