MESTRÀLIA, 14a edició Fira de Lutiers. Campredó, 8, 9 i 10 de juliol.

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 95% durant el mes d'agost

Aquesta dada supera a altres destinacions turístiques similars i posicionen a Vinaròs com una ciutat preferencial a l’hora de gaudir d’unes vacances segures i se situa en els mateixos números que a l’agost del 2019, l’estiu anterior a la pandèmia

Etiquetes   turisme, temporada estiu, vinaros, baix maestrat

Publicat el6/9/2021

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 95% durant el mes d’agost | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, encapçalada pel primer tinent d’alcalde de Vinaròs, Marc Albella, ha fet un balanç de la dades d’ocupació a la localitat durant el mes d'agost. Segons les xifres facilitades pels allotjaments s’ha arribat fins al 95%, una dada que iguala els registres que es van aconseguir abans de la pandèmia, durant el 2019. El regidor Albella ha fet una valoració positiva i assenyalava que "són unes bones xifres turístiques, que sobretot mostren la recuperació del sector després de la pandèmia".

Pel que fa a les dades més concretes, l’ocupació hotelera ha superat les xifres del 2019 amb un 1% més, passant de 92 al 93%. Els apartaments han descendit del 94 al 93%, mentre que els càmpings l’ha reduïda lleugerament també del 99 al 98%. En relació a la procedència dels visitants prop del 85% són d’origen nacional, gràcies en bona part a la campanya Amar Vinaròs que es va engegar l’any passat i enguany s’ha donat continuïtat a través de les caixes experiencials i vídeos gastronòmics.

Albella assenyalava que durant aquest any l’ocupació turística durant els mesos de juliol i agost se situa per sobre d’altres poblacions costaneres similars a Vinaròs. En aquest sentit, detallava que "els visitants continuan optat pel nostre municipi durant el mes d'agost com una destinació turística per a gaudir de les seues vacances".


Per: Redacció

Foto: Turisme Vinaròs