Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La VII Mostra Ebre Beer 2019 oferirà 50 varietats de cervesa de 10 cerveseres artesanals diferents

Plenament consolidada, la fira de la cervesa tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a Tortosa

Etiquetes   gastronomia, cervesa artesana, tortosa, terres ebre

Publicat el9/9/2019

La VII Mostra Ebre Beer 2019 oferirà 50 varietats de cervesa de 10 cerveseres artesanals diferents  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest matí s'ha presentat la setena edició de l'Ebre Beer 2019. una proposta que, enguany, assoleix la seva setena edició. "Aquesta mostra es troba ja plenament consolidada", explicava el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Sisco Pepió, qui ha agraït a l’organització de la mostra la seva implicació, any rere any, en la difusió de les cerveses artesanes que es fan al territori de les Terres de l’Ebre. El regidor ha estat acompanyat per Ferran Faiges, membre de l’equip organitzador i fundador de la cervesa artesana Lo Gambusí, el qual ha remarcat la importància de "crear una cultura cervesera".

En aquesta VII Mostra Ebre Beer 2019 es podran degustar fins a 50 varietats de cervesa artesana diferents, amb la presència de 10 mestres cervesers arribats de diferents llocs del país, dos de LLeida, un de Barcelona, quatre de la província de Tarragona, i tres del territori ebrenc. Faiges, així mateix, ha explicat que "es tracta de cerveses de molt alta qualitat, amb productes que han estat premiats a la Barcelona Beer Challenge.

La mostra romandrà oberta al públic a la plaça Lluís Companys de Ferreries, a Tortosa, el proper dissabte 14 de setembre a partir de les 17.00 h, amb la col·laboració, a partir de les 18:30 hores, del Gremi Lúdic Desperta Ferro amb jocs de taula, i amb un concert amb X-Versions (22.00 h) i la participació del DJ Sergi Roda (00.00 h).

Com a novetat, aquest any arriba l’Ebre Beer Cup, que vol premiar la millor cervesa representada a la mostra 2019. El públic assistent podrà votar la cervesa que més li haurà agradat, i participar, al mateix temps, al sorteig d’un sopar per a dos persones al Forn de la Canonja.Venda online productes de la terra


Fotos: cedida

comparteix-ho