Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/18/2022#) AND (caducitat>=#8/18/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vespre de running a Camarles amb la «Cursa Lo Balcó del Delta»

La sisena cursa del Running Series Terres de l’Ebre 2018 va disputar-se a Camarles (Baix Ebre), el passat dissabte 7 de juliol amb una nova edició de la Cursa Lo Balcó del Delta, que es va realitzar en horari nocturn i que enguany presentava com a novetat una cursa de 15K, no puntuable al Running Series, a més de les curses de 5K i 10K i una marxa popular de 5K, aplegant, entre totes les modalitats un total de 260 participants.

Etiquetes   running, baix ebre, esports, camarles, running series, terres ebre

Publicat el9/7/2018

Vespre de running a Camarles amb la «Cursa Lo Balcó del Delta» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de les curses 5K, 10K i 15K de la Cursa Lo Balcó de Camarles (Terres de l'Ebre).

A Camarles aprofiten per a fer, al voltant la seva cursa, tota una festa començant per la tarda amb les curses infantils. Cap a les 8 del vespre, mentre el grup de música assajava per ambientar el sopar post cursa, els participants de les 4 modalitats recollien el dorsal i la bossa del corredor. A les 9 del vespre, quan encara no s'havia post el sol, des de la plaça del darrere de l'Ajuntament de Camarles, es donava la sortida conjunta a les 3 modalitats de cursa i tot seguit a la marxa. Tots els corredors i corredores van fer el primer quilòmetre fins a sortir del casc urbà, en aquell punt, a la zona dels pinets i al cooperativa, els participants als 5K feien un gir de 180 graus per tornar a entrar al poble, creuant-lo fins a passar per davant la Torre i entrant per la rambla Catalunya i arribant a meta.

Els corredors i corredores dels 10K i 15K anar fins al Lligallo del Roig i Lligallo del Gànguil i tornaven a Camarles pels Pinets fins a la Torre, rambla Catalunya i entrada a meta pel carrer Vint-i-tres. Els dels 15K, en lloc de creuar l'arc d'arribada tornaven a sortir del casc urbà fins a gairebé arribar als Lligallos per a tornar a Camarles repetint els 5 darrers quilòmetres fins arribar a meta.

Vespre de running a Camarles amb la «Cursa Lo Balcó del Delta» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de la Cursa Lo Balcó del Delta de Camarles.


El podi dels 5K va estar format, en homes, per Aitor Tomàs (Unió Runners Santa Bàrbara) amb un crono de 0:16:49, seguit per Azziz El Jihaoui (independent) amb 0:17:50 i Adrià Ceballos (independent) amb 0:17:51; en dones la guanyadora va ser Ana Hurtado (BC Team) amb un temps de 0:22:31, acompanyada al podir per la Ruth Martí (CA Ascó) amb 0:22:54 i la Judith Sánchez (CA Ascó) amb 0:24:12.

A la cursa de 10K, el guanyador va ser Àdam Frigola (CA Ascó) amb un temps de 0:32:34, seguir per Xavi Queral (Fondistes Amposta) amb 0:33:30 i Lluisma Mas (BTT Montbike Amposta) amb un crono de 0:33:37. El podi femení va estar format per la corredora local Marta Paulino (Ultra-runners Esports Team) amb un crono de 0:40:44, Andrea Drago (Ultra-runners Esports Team) amb 0:41:41 i Khadija Mendou (CA Ascó) amb 0:43:47.

Vespre de running a Camarles amb la «Cursa Lo Balcó del Delta» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Marta Paulino (esquerra), guanyadora de la cursa 10K de Camarles.


La cursa de 15K, novetat del 2018 a Camarles, la va guanyar José Manuel Vieito (independent) amb un temps de 0:49:41, seguit pel camarlanc Kiko Martí (independent) amb 0:57:16 i Domingo García (Unió Runners Santa Bàrbara) amb 0:57:21; en dones la guanyadora va ser la Sílvia Márquez (Ultra-runners Esports Team) amb 1:10:27, acompanyada al podi per Leticia Hunault (L'Ampolla Runners) amb 1:22:14 i Carme Aragonés (CE Alliberadrenalina) amb 1:26:35.

En acabar, els corredors van sopar amb la llonganissada que havien preparat els organitzadors a més del concert de música rock d'un grup local. Amb l'entrega de trofeus va finalitzar una tarda-vespre que a Camarles van dedicar un any més al running amb opcions per a tothom.

La propera cursa del Running Series Terres de l'Ebre, serà el proper 28 de juliol a Tortosa amb curses de 5K i 10K organitzades pel Club Atletisme Terres de l'Ebre (ATE) que també es disputarà en horari nocturn.


Enllaços relacionats: