Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La ventresca i el llom de tonyina roja Balfegó, guardonats amb tres estrelles d'or per l'International Taste Institute

L’empresa de l’Ametlla de Mar aconsegueix la puntuació màxima en tots dos productes

Etiquetes   de la terra, tonyina roja, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el27/1/2021

La ventresca i el llom de tonyina roja Balfegó, guardonats amb tres estrelles d’or per l’International Taste Institute | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani, ha estat guardonada per l'International Taste & Quality Institute (iTQi), líder mundial en certificació d’aliments i begudes. Concretament, aquesta institució ha reconegut als dos productes presentats per Balfegó, el llom i la ventresca de tonyina roja, amb la màxima puntuació (tres estrelles) del seu guardó Superior Taste Award.

Aquest premi, que comporta un certificat de sabor i qualitat en línia amb les estrelles Michelin, suposa un avantatge competitiu i un nou suport per a Balfegó en el sector de l’alta gastronomia. Tant el llom com la ventresca han superat un rigorós procés de selecció, consistent en una anàlisi sensorial a cegues de productes procedents de més de 120 països, i han estat avaluats per 200 dels més prestigiosos xefs i sommeliers de tot el món, seguint un enfocament sistemàtic segons criteris d’olfacte, aparença, sabor, textura i sensació final.

El llom i la ventresca de tonyina roja Balfegó han aconseguit la puntuació màxima en aquest procés, tres Estrelles d'or que acrediten un “Sabor excepcional”, segons el parer del iTQi. Per a l'empresa, “el Superior Taste Award és un gran reconeixement als esforços de la nostra empresa per oferir productes d’alta qualitat i una experiència gastronòmica de primer nivell. Ens enorgulleix comptar amb aquestes tres estrelles que corroboren el perquè grans xefs de la nostra cuina trien tonyina roja Balfegó. Ho fan pel seu sabor, textura, qualitat i la seva versatilitat extraordinària, però ho fan també per ser un producte amb nom i cognoms, sostenible i traçable des del seu origen”.


Per: Redacció

Fotos: Cedida