Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant convida la ciutadania a celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física amb diverses activitats

Per commemorar aquest dia, l’Àrea d’Esports ha organitzat diverses propostes

Etiquetes   vida activa, vandellos, hospitalet infant, baix camp

Publicat el6/4/2023

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant convida la ciutadania a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física amb diverses activitats | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, el 6 d'abril, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat diverses propostes: unes obertes a la ciutadania i altres adreçades a l'alumnat de les escoles del municipi.

Les activitats obertes a la ciutadania consisteixen en:

- Una actuació a càrrec de les entitats locals Club de Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l'Hospitalet de l'Infant, el Club de Patinatge i l'Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo, prevista per al dimarts 11 d'abril a les 17.30 h, a la Plaça Berenguer de l'Hospitalet de l'Infant.

- Unes caminades populars, programades per als dies 12 i 13 d'abril, a les 9:15 h, a l'Hospitalet de l'Infant (amb punt de sortida a la Casa de la Vila, en direcció al passeig marítim i Cala d'Oques) i a Vandellòs (amb punt de sortida a l'Ajuntament de Vandellòs, en direcció a Remullà).

Per als alumnes dels centres educatius de primària del municipi, l'Àrea d'Esports ha organitzat unes sessions de latino (el 31 de març per a l'Escola Mestral i el 14 d'abril per a l'Escola Valdelors); i unes olimpíades per als joves que participen en l'oferta d'activitats de Setmana Santa (el 6 d'abril).

A més, l'Ajuntament ha col·laborat amb el Club de Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l'Hospitalet de l'Infant en l'organització de la Masterclass amb Ivan Fernández, un dels millors gimnastes de tot Espanya, programada per al 3 d'abril al pavelló esportiu de l'Hospitalet de l'Infant.

Des de l'Àrea d'Esports s'anima els veïns i veïnes a participar en aquestes activitats, a practicar exercici físic cada dia i a fer-se seu el lema de la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya: «Gaudeix de la vida, posa't en marxa!».

L'objectiu del Dia Mundial de l'Activitat Física és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos per a prevenció de les malalties relacionades amb el sedentarisme, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.


Per: Redacció


comparteix-ho