Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Valoració positiva de les I Jornades Gastronòmiques del caldo de la Ràpita

Els restauradors participants es mostren satisfets amb la rebuda de les primeres jornades gastronòmiques que uneixen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, gastronomia, productes ebrencs, la rapita, delta ebre,

Publicat el4/5/2022

Valoració positiva de les I Jornades Gastronòmiques del caldo de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les I Jornades Gastronòmiques ‘del caldo' van finalitzar el darrer cap de setmana d'abril amb una valoració molt positiva. Durant nou dies, del 22 al 30 d'abril, onze restaurants de la Ràpita van oferir menús gastronòmics que unien l'excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. De fet, les jornades han permès a la ciutadania gaudir dels plats mariners més emblemàtics de la Ràpita i menjar allò que els mariners mengen dalt de la barca.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, valora que “estem molt contents de poder afirmar que la primera edició de les jornades gastronòmiques ‘del caldo' a la Ràpita ha sigut un èxit, així ens ho han fet saber els restauradors que s'han implicat per fer-la possible”. Caparrós destaca que “davant la bona rebuda, treballarem perquè l'any que ve se celebri la segona edició de les jornades que combinen gastronomia i identitat” i agraeix la implicació dels restauradors per “confiar en aquesta nova iniciativa”.

Els onze restaurants de la Ràpita que van oferir menús gastronòmics, els quals oscil·laven entre els 30 i 45 euros, són Can Vicent, Restaurant Llansola 1921, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Vermuteria Bon Marisc, Maria des de 1941, Marieta Taperia, Can Maña, Restaurant El Caliu, Tapasanta i Txapo & Noves Algues.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho